opdrachtwerk

Ik werk graag in opdracht: MUREN en MEUBELS naar jouw wens!Wil je een meubel of muur restylen maar zie je op tegen alle uren werk of wet je niet hoe? Ik doe het heel graag en vakkundig voor je. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van je wensen, maar om een idee te krijgen staan bij de voorbeeldfoto's hieronder prijzen vermeld die je als indicatie kunt gebruiken. Ik werk met een uurtarief van € 55,00 incl btw.


JE EIGEN MEUBEL LATEN RESTYLEN

Het beschilderen van een kast die je al hebt kan gewoon bij je thuis gebeuren, dat scheelt een hoop gesjouw. Ik werk netjes en zorgzaam, met veel respect voor je huis. Indien je wilt kun je natuurlijk ook je meubel naar mijn atelier brengen, dan werk ik er daar aan.


EEN NIEUW MEUBEL LATEN RESTYLEN

Misschien heb je ergens een (tweedehands) meubel gezien wat je wilt kopen en laten restylen.

Of misschien wil je mij laten zoeken naar de perfecte kast, of tafel of stoelen met als doel deze  te laten restylen. Het kan allemaal. (In mijn opslag staat ook altijd het een en ander, wie weet zit er wat voor je bij)


MUREN

Ook voor een muurschildering kun je me bellen. Ik denk graag met je mee wat er past in je huis. Kleuren, grafische patronen, vogels op een tak, weelderige bloemen... Eigenlijk alles wat op een kast kan, kan ook op een muur.


Laat je fantasie de vrije loop en geef een muur een bijzondere look. Ik help je er graag bij.

Ruben en Annique lieten een woonboot bouwen en wilden een groot deel van hun meubels door mij laten restylen. Zowel meubels die ze al hadden, als een aantal nieuwe meubels heb ik voor ze beschilderd. Deze Hongaarse kast kochten ze bij een vintage handelaar, waarna ze de kast naar mijn atelier brachten. Ik heb de kast met matzwart en een tweede houtkleur van grafische patronen voorzien. De kleuren hebben we in overleg vastgesteld, het design hebben ze geheel aan mij overgelaten.


Opknappen en restylen kast € 450,00

Ook deze Franse schoolstoeltjes waren in opdracht voor Ruben en Annique. De stoeltjes hadden ze via Marktplaats voor een habbekrats gekocht. Ik heb ze bij hen opgehaald en in mijn atelier grondig onder handen genomen: Gaten opgevuld, geschuurd en daarna in de kleuren van hun nieuwe keuken beschilderd.


Opknappen en restylen (per stoel) € 90,00

De eettafel van Ruben en Annique was er eentje in knal oranje. Omdat ze van felle kleuren houden wilden ze de tafel nu in hoogglans knal groen.  Zo gezegd zo gedaan. Er moesten flink wat lagen afgeschuurd worden en ook flink wat lagen opgeschilderd worden om het mooi dekkend en slijtvast te krijgen, maar het resultaat is knetterstrak. (Zeker met de stoeltjes erbij)


afschuren en groen schilderen tafel € 400,00

Deze oude kast was al gekocht bij Van Dijk en Co met het idee er wat anders van te maken. De eer was aan mij. Ik heb de kast opgehaald en in mijn atelier kaal geschuurd, de deur beter sluitend gemaakt, gaten opgevuld en compleet gerestyled. De wens was om iets te doen met rood en zwart en grafische patronen, verder mocht ik het helemaal zelf weten. Superleuke opdracht dus voor mij. En superblije klant!


kaalschuren en restylen € 400,00

Deze slaapkamer kreeg een nieuwe kast EN twee muur-metamorfoses. Ik heb de kast geschilderd in 1 diepe donkergroene kleur en de muur erachter deels in de zelfde kleur als de kast, wat een erg mooi effect geeft. Ook de muur tegenover het bed kreeg een compleet nieuwe look. Wat eerst een kale witte muur was, is nu een strak design met fraaie geometrische patronen in 3 groentinten. Heerlijk om in deze kamer wakker te worden.


kast en twee muren € 1.100,00

Klant Yvonne had deze kast al sinds haar studententijd. Een enorm grote grenen kast die ze niet weg wilde doen, maar Yvonne wilde wél echt iets anders in huis. Samen met haar heb ik gezocht naar wat ze mooi vond en wat passend was in haar interieur.

De kast is van binnen en van buiten helemaal overgeschilderd in 5 lagen sneeuwwit totdat het echt volledig dekkend was. Daarna heb ik er in warmgrijs takken met vogels op geschilderd.

Alles is in  ±16 uur, ivm droogtijd verdeeld over drie dagen, bij haar thuis gebeurd.


ontvetten, opschuren, schilderen binnen/buiten en vogel-illustratie € 650,00

Klant Annet wilde haar oude houten ladenkastje opfrissen. Het afgebladderde hout en de beschadigingen heb ik hersteld en daarna is het opnieuw gelakt. De laden heb ik in overleg met Annet in verschillende kleuren geschilderd, allemaal kleuren die elders in het huis van Annet terugkomen.


opknappen en schilderen ladenkastje € 275,00

Dit prachtige gele dressoir kreeg een achtergrond op de muur in exact dezelfde kleur, met een tekening van een lampje erbij zodat het gele kleurvlak als het ware een lichtbundel is die op

de kast schijnt. Verrassend resultaat waar een hoop leuke reacties op komen.


muurschildering € 250,00

Dit kastje  was al jaren in het bezit van de familie die het door mij liet opknappen. Het kastje is bij mij in het atelier geschuurd, geschilderd en van een bloemen illustratie voorzien. Ook de knoppen heb ik vervangen voor minder opvallende, zodat alle aandacht naar de illustratie kon gaan.


schuren, schilderen, nieuwe knoppen en bloemenillustratie € 325,00

Klant Suzan kocht dit witte kastje wat in mijn opslag stond, om te laten restylen. Suzan gaf aan wat haar wensen waren, ze wilde iets met bladeren en had een aantal kleuren groen doorgegeven die ze mooi vond. Ik ging voor haar in mijn atelier aan de slag en hield Suzan met foto's via Whatsapp goed op de hoogte van de vorderingen.  Uiteindelijk werd de basis mosgroen en heb ik het kastje ook nog voorzien van een extra plank, een achterwand en bijpassend behang aan de binnenkant.


opknappen en restylen € 395,00 (Incl. kastje)

Dirk en Daphne kochten deze vintage linnenkast op marktplaats en wilden er graag iets met een toekan op laten schilderen, in een grafische stijl met vintage kleuren. Verder kreeg ik de vrije hand.

Ik ben aan het ontwerpen geslagen, waarbij Dirk en Daphne steeds inspraak hadden. In een paar stappen kwamen we tot dit ontwerp, wat ik er vervolgens binnen een week op heb geschilderd.


ontwerpen en beschilderen € 695,00

Klant Marit viel als een blok voor dit Queen Anne dressoir wat bij mij in de opslag stond. Ze wilde het graag rood beschilderd hebben, maar omdat het niet zeker was of de kast bij haar in de lift  paste durfde Marit de koop incl. de schilderopdracht niet helemaal aan. Ik heb haar aangeboden om de kast eerst te schuren en ontvetten in mijn atelier en vervolgens bij haar te brengen. Als de kast zou passen dan kon ik het schilderwerk bij haar thuis doen, als de kast niet zou passen was ze enkel bezorgkosten kwijt en zou ik de kast weer mee terugnemen.

Hoera, de kast paste! En blij dat ze nu is!!


voorbehandelen, bezorgen en beschilderen op lokatie € 600,00