meer

KADOBON


Je kunt ook een kadobon van Pippi-Lotta kopen wist je dat?

Deze kun je inwisselen voor meubeltjes en/of interieur accesoires die hier op de website te koop staan. Vanaf 35 euro heb je al een uniek houten schaaltje wat natuurlijk een perfect kadootje kan zijn.

Ook kan de bon ingewisseld worden om eigen meubels/accesoires door Pippi-Lotta te laten beschilderen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van je wensen en je meubel, maar om een idee te geven: Vanaf € 75,00 kun je al een vrolijke vogel op een kastdeur laten zetten, of een grafische afbeelding op een houten tafeltje bijvoorbeeld. (In geval van een kast kan ik dat bij je thuis komen doen, waarbij je dan wel rekening moet houden met reiskosten als het buiten Amsterdam is)

Je kunt een kadobon kopen met een vaste waarde of je bepaalt zelf de waarde door meerdere bonnen van 10 euro te kopen. Bestel je kadobon heel makkelijk in de webshop.Inwisselbaar bij:

Pippi-Lotta illustrated furniture, gevestigd in  UpNew , Bos en Lommerweg 1H

1055 DK Amsterdam

VERHUUR


Stylisten, art directors, setdressers, fotografen....


...ik heb goed nieuws! Veel van de items die ik te koop aanbied zijn ook te huur. Voor film producties, reclame campagnes, kleding- of interieur fotoshoots, etalage inrichting en voor alle andere evenementen waar bijzondere meubels gewenst zijn.


Heb je interesse in huren en wil je meer informatie ontvangen over o.a. de prijs en de verhuurvoorwaarden, neem dan gerust contact met me op.contact:  info@pippi-lotta.nl