bezorgen en verzendenBezorgen van meubels


Alle meubels kunnen door mij worden bezorgd. Bezorgen kan al vanaf € 25,00 binnen Amsterdam. Bekijk bezorgtarieven hieronder. Na plaatsing van je bestelling ontvang je een mailtje over je bestelling en doe ik een voorstel over de bezorgdatum. Bij bezorgen lever ik de gekochte spullen af tot op de stoep zo dicht mogelijk bij de voordeur. Indien je wilt dat ik je help met bijv het in elkaar zetten van een kast die in delen is bezorgd, bereken ik daarvoor mijn uurtarief (€40,00).Voor de bezorging van meubelen reken ik:


Amsterdam: 25 euro


Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland: 40 euro


Overige provincies: 60 tot 90 euro


Helaas kunnen we niet bezorgen op de waddeneilanden.
Meubel zelf afhalen


Uiteraard kun je het meubel ook zelf afhalen in Amsterdam. 


Atelier Adres: Bos en Lommerweg 1, 1055 DK, Amsterdam.


Nabij ring A10, parkeren (ruime laad en losplek) voor de deur.


Ma t/m Zat geopend op afspraak.

Zon: gesloten.


Je kunt met Pin betalen.PostNL:


Accesoires kunnen worden verzonden met PostNL. De verzendkosten verschijnen bij het betalen van het artikel in de webshop.

Ik doe mijn best om de bestelling zo spoedig mogelijk aan te melden bij PostNL. PostNL hanteert  vervolgens een 24 uurs service. Wil je het artikel heel snel hebben? Laat het me weten door even een mailtje te sturen.Verzendkosten via PostNL binnen Nederland: 0 kg - 10 kg   6,95 euroRetouren:


Kleinere artikelen (accesoires) die ik per post heb verzonden kunnen onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen geretourneerd worden na invullen en opsturen van dit herroepingsformulier. De verzendkosten zijn voor de koper.


Bij retourneren van artikelen zijn alle verzendkosten voor de koper (zowel de aflever-als retourkosten).Heb je nog vragen?


Bel, SMS of WhatsApp | ma t/m za 09:00-18:00 uur

+31 (0)6 27064262


Of mail naar: info@pippi-lotta.nl