workshops

WORKSHOPS

 

Je eigen meubel restylen... Jazeker dat kun jij ook!

 

 

In mijn workshops leer ik je een superleuke verftechniek waarmee je je eigen meubel of een mooie houten schaal op bijzondere wijze kan restylen. We werken in deze workshop met verf op waterbasis, schilderstape en/of sjablonen en je zult verbaasd zijn over het geweldig leuke resultaat wat je uiteindelijk helemaal zelf hebt bereikt.

 

  • Workshops zijn mogelijk voor volwassenen of voor gezinnen met wat oudere kinderen die een creatieve uitdaging leuk vinden.
  • De workshop is geschikt voor iedereen, de moeilijkheidsgraad kun je zelf bepalen.
  • Je hoeft absoluut geen kunstenaar te zijn, maar je komt wél als kunstenaar thuis!

 

 

VERBAAS JE OVER JE EIGEN KUNNEN EN MELD JE VANDAAG NOG AAN!

 

 

VOLWASSENEN WORKSHOP: MEUBEL RESTYLEN

 

Je kunt deze workshop individueel boeken of als kleine groep (maximaal 4 personen) en je gaat werken aan een zelf meegebracht klein houten meubeltje. Dus bijvoorbeeld een stoel, een kistje, een krukje, een lektuurbak, dienblad, etc. We werken in deze workshop met verf op waterbasis, schilderstape en/of sjablonen. Je kunt eigen ideeën uitvoeren of met een idee van mij aan de slag gaan. De workshop duurt 4 uur en is inclusief materiaal & benodigdheden, koffie/thee/fris en wat lekkers of lunch. Tevens ontvangt iedere deelnemer een instructiemapje die na afloop mag worden meegenomen naar huis.

 

De prijs per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers:

 

  • 1 > € 200,00
  • 2 > € 100,00 p.p
  • 3 > €  66,00 p.p
  • 4 > €  50,00 p.p

 

Deze workshop wordt gehouden in mijn winkel/werkplaats in Amsterdam op zondagmiddagen of op een doordeweekse avond naar keuze.

 

 

Leuk om samen met vrienden of vriendinnen te doen, of met je liefste collega's!

 

 

 

VOLWASSENEN WORKSHOP: HOUTEN SCHAAL BESCHILDEREN

 

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor groepen. Tijdens de workshop ga je creatief aan de slag met acrylverf, schilderstape en/of sjablonen. Je kunt daarbij eigen ideeën uitvoeren of met een idee van mij aan de slag gaan. De workshop duurt 4 uur en is inclusief houten schaal, materiaal & benodigdheden en uiteraard koffie/thee/fris met wat lekkers. Tevens ontvangt iedere deelnemer een instructiemapje die na afloop mag worden meegenomen naar huis. De houten schaal mag uiteraard ook meegenomen worden :=)

 

De prijs per persoon is € 45,00 (minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 10)

Deze workshop wordt gehouden in mijn winkel/werkplaats in Amsterdam op een zondagmiddag of doordeweekse avond naar keuze.

 

 

Superleuk om samen met vrienden of vriendinnen te doen, of met je liefste collega's! Ook leuk als bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje.

 

SPECIALE FAMILIE WORKSHOP: MEUBEL RESTYLEN

 

Deze workshop is superleuk voor families van maximaal 4 personen met wat oudere kinderen (vanaf 12 jaar) die graag creatief bezig zijn. Er zijn voor families twee soorten workshops.

 

 

Meubel restylen bij jullie thuis:

 

Jullie kunnen onder mijn begeleiding samenwerken aan 1 groot meubel, bijvoorbeeld een houten eettafel of je kunt een oude houten kast helemaal naar jullie eigen idee restylen. Supergezellig en vooral ook zeer bijzonder om met het hele gezin te doen! Want hoe leuk is het om samen te eten aan jullie eigenhandig gerestylede eettafel!

Van te voren bespreken we duidelijk wat de mogelijkheden zijn qua stijl, hoeveelheid werk, de werkverdeling en de te gebruiken kleuren en technieken (naar wens kunnen we gebruik maken van creatieve technieken met schilderstape of sjablonen). Ook bespreken we goed wat de eventuele voorbereidingen zijn die je moet treffen.

 

De prijs van deze workshop is € 375,00 ongeacht het aantal deelnemers (gezin van max 4 pers) en duurt een hele dag. De workshop kan plaatsvinden in het weekend of tijdens schoolvakanties. De prijs is inclusief materiaal & benodigdheden en exclusief reiskosten.

 

Meubel restylen bij mij in de winkel/werkplaats:

 

Uiteraard kun je er ook met het hele gezin een dagje op uit en ieder aan een zelf meegebracht klein houten meubeltje werken. Dus bijvoorbeeld een stoel, een kistje, een krukje, een lektuurbak, dienblad etc. Superleuk om bijvoorbeeld allemaal je eigen eettafelstoel te restylen! Jullie kunnen eigen ideeën uitvoeren of met een idee van mij aan de slag gaan. We werken in deze workshop met verf op waterbasis en sjablonen.

 

De prijs van deze workshop is € 200,00 ongeacht het aantal deelnemers (gezin van max 4 pers) en duurt 4 uur. De prijs is inclusief materiaal en benodigdheden, koffie/thee & fris met wat lekkers of lunch. Tevens krijg je een instructiemapje die na afloop mag worden meegenomen naar huis.

De workshop kan plaatsvinden op zondag, en tijdens schoolvakanties op zo/ma/di. Begin- en eindtijd in overleg.

Je kunt een workshop aanvragen door op de button te klikken of een mailtje te sturen naar: info@pippi-lotta.nl

 

Vermeld daarbij hoeveel personen er mee willen doen en wanneer je de workshop zou willen doen.

 

 

Workshop lokatie:

Winkel/werkplaats UpNew

Bos en Lommerweg 1H

1055 DK Amsterdam